Кошик 0 Список порівняння 0 Список бажань 0 Account
Меню
вулиця Володимира Великого, 13, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Телефони: +380969414102
з 8.00 до 19.00
без вихідних

Топ 5 рослин для темних приміщень.

Топ 5 рослин для темних приміщень.

 Далеко не всі вазони здатні вижити у тьмяних, малоосвічених кімнатах. Але є і такі, яким подобаються такі умови, вони прекрасно живуть та ростуть у затінку.


Підбірка кімнатних вазонів підійде тим, хто охоче озеленити несонячну кімнату і хвилюється, щоб рослині було комфортно.


1. Епіпремнум - вічнозелена ліана, що прекрасно живе в тіні! Дуже швидко розростається і не потребує особливого догляду. Головне - достатньо вологи, не забувайте вчасно поливати рослинку.


2. Монстера стала улюбленцем ю у багатьох домах. Справжній куточок джунглів у вас в квартирі. Рослинка невибаглива і догляд за нею необтяжливий. Не виставляйте цей вазон на пряме сонячне світло, краще розмістіть у притіненому кутку.


3. Заміокулькас або доларове дерево - цю рослину почали завозити в Україну лише наприкінці 90-х років минулого століття, але вона впевнено завойовує серця всіх любителів домашніх рослин! Вона настільки невибаглива, що за її розведення взялись навіть ті, хто ніколи не мав справи із вазонами! Вазон дуже стійкий до зовнішніх умов. Єдине правило - не переливати, достатньо 1 раз на місяць підливати його!


4. Антуріум - вазон, що при правильному догляді цвіте цілий рік! Антуріум не любить яскравого світла, прекрасно живе в північних кімнатах. Також його називають «чоловіче щастя».


5. Врієзія - рослина з дуже цікавою квіткою, схожу на броньовані лати. Від надмірного світла листя втратять свою декоративність, може зникнути малюнок.

Схожі статті
05.12.2021
Як доглядати за букетом, щоб зберегти його довше
Як доглядати за букетом, щоб зберегти його довше
 Завжди приємно отримати у подарунок букет. Але що ж робити, щоб квіти цвіли та пахли якого можна довше?..
03.12.2021
Топ 5 рослин для темних приміщень.
Топ 5 рослин для темних приміщень.
Далеко не всі вазони здатні вижити у тьмяних, малоосвічених кімнатах. Але є і такі, яким подобаються такі умови, вони прекрасно..